Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Alle sanitairwerken, van klein tot groot!

Snakt uw sanitair naar een kleine herstelling of totaalrenovatie? Dan is WVT BVBA de beste keuze in de regio Herentals. Wij staan ook paraat voor alle elektriciteitswerken, loodgietersklussen of de herstelling van uw gasketel.

Sanitair

Heeft uw bad, douche of ander sanitair zijn beste tijd gehad? Of gewoon een kleine reparatie nodig? WVT zorgt voor een efficiënte en blijvende oplossing.

Elektriciteit

Ook voor al uw elektriciteitswerken hebben we de juiste expertise in huis. Bel of mail ons vrijblijvend voor een gratis offerte op uw maat!

CV op gas

Klein euvel met uw gasketel? Of kiest u meteen voor een gloednieuwe installatie? WVT uit Herenthout zorgt voor een 100% betrouwbaar resultaat.
Specialiteiten

Problemen met uw sanitair in Herentals? WVT is het snelst ter plaatse

Heeft u een nijpend probleem met uw bad, douche of ander sanitair? Dan komt WVT zo snel mogelijk bij u langs. Uw ervaren loodgieter zorgt altijd voor een efficiënte en blijvende oplossing. Woont u in de regio Herentals? Dan is WVT uit Herenthout het snelst ter plaatse.

Wilt u in één adem ook een elektrische installatie of een CV op gas laten herstellen? Dan bent u bij ons aan het perfecte adres: wij hebben jaren ervaring met sanitairwerken, centrale verwarmingen, elektriciteitswerken en zelfs woningventilatie.

Bouwt u binnenkort een huis? Onze firma biedt u een garantie op kwaliteitswerk. Bij nieuwbouwprojecten plaatsen wij geen PVC- maar PE-buizen. Dit duurzame alternatief biedt 100% zekerheid tegen lekkages.

WVT heeft bakken ervaring met middelgrote en grote projecten. Maar ook voor kleine renovaties, herstellingen, lekkages, loodgietersklussen, elektriciteitswerken of problemen met uw centrale verwarming komen wij graag bij u langs.

Herstellingen aan oude stalen installaties? Geen probleem voor WVT, dé ervaren loodgieter in de regio. De meeste loodgieters hebben het autogeenlassen niet meer onder de knie, maar WVT speelt het klaar in een wip!

Op zoek naar een betrouwbare loodgieter voor uw sanitair in de regio Herentals? Bel of mail naar zaakvoerder Wim voor een vrijblijvende offerte. En ontdek meteen onze concurrentiële voorwaarden!

Reken op onze totaalservice: van sanitair of elektriciteit tot verwarming

Zoekt u een stipte loodgieter die houdt van duidelijke afspraken?  Dan neemt u contact op met WVT BVBA, dé referentie voor sanitair in de regio Herentals. Al kunnen we ook probleemloos uit de voeten met algemene loodgietersklussen, elektriciteitswerken, woningventilatie of een herstelling aan uw gasketel.

Wie kiest voor WVT uit Herenthout wordt altijd geholpen een betrouwbare vakman. De zelfwerkende zaakvoerder heeft 16 jaar ervaring in de bouwsector en is steeds aanwezig op elke werf!

Uw garantie: een oerdegelijk resultaat en een propere afwerking. Patron Wim is een echte perfectionist: hij vertikt het om de werf te verlaten vooraleer u én hijzelf 100% tevreden is.

Zit u met de handen in het haar? Want u vindt geen loodgieter in de regio Herentals die uw sanitair meteen repareert? Maak dan kennis met de snelle service en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van WVT!
© 2013-2017 WVT BVBA
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
WVT BVBA
Doornstraat 18
2270 HERENTHOUT
Tel.: +32 497702275
GSM: +32 497702275
Contacteer ons